Roseprint Oy

Meidän tarina

Tekemisen riemua vuodesta 1986

Jaa tämä artikkeli

Silkkipainosta mainostaloksi


Nuorten mieli sai 1980-luvulla uusia visuaalisia ärsykkeitä TV:n musiikkivideoista ja esiintyjien värikkäistä esiintymisasuista. Ja niistä hienoista painetuista T-paidoista! Mistä niitä saa? Ei mistään ellei ryhdy itse tekemään. Vähän tietoa, mutta enemmän palavaa intohimoa laittoi liikkeelle.

Wham yhtyeen videolla nähty CHOOSE LIFE T-paita oli ensimmäisiä toteutettuja projekteja. Tekstin abortin vastainen kamppanja jäi tuossa vaiheessa tekijöille hämäräksi, mutta hienoja ne olivat!
Näitä paitoja painettiin itselle ja koulukavereille taloyhtiön kellarissa.

Harrastus muuttui ammatiksi vuonna 1986, jolloin perustettiin Silkkipaino Roseprint Oy.
Käsillä tekemisen taidot opittiin tekemällä ja samaan aikaan osunut valtaisa tietotekniikan kehitysbuumi edesauttoi yhä lennokkaampien ideoiden toteuttamisessa.

Työtehtävät muuttuivat nopeasti vaativimmiksi ja laajemmiksi. Vuonna 1989 painoimme jo uudella tasopainokoneellamme valopaneeleita Masa Yards telakan rakentamaan Ecstasy loistoristeilijän hyttikerroksiin.
Kuka olisi uskonut! Laiva päätyi Carnival Cruisesille Karibian risteilyliikenteeseen v. 1990.

Nopeasti tilaukset ja työtehtävät levisivät teippausten ja opasteiden valmistukseen laajemminkin. Pystyimme palvelemaan asiakkaitamme yritystekstiileistä teippauksiin ja kaikkeen ulkoiseen näkyvyyteen.

Vuodet vierivät ja Roseprint kasvoi hiljalleen pienestä silkkipainosta täyden palvelun mainostaloksi. Avasimme myyntikonttorit Helsinkiin 1998 ja Lappeenrantaan 2009. Tuotantotilat säilyivät Haminassa.
Saimme uudet 1000 m2 tuotanto- ja näyttelytilat Haminaan v. 2009.

Paljon teipattuja ikkunoita ja autoja. Vielä enemmän toimitettuja mainoskylttejä ja asennettuja opasteita. Kymmeniä tuhansia paitoja, takkeja, peliasuja ja lahjatavaroita.
Tapahtumatuotteita mm. Ruisrockiin, Tuska Festivaaleille ja Sodankylän Elokuvajuhlille sekä Jukolan viestien suunnistajakauppaan.

Suuri huippuhetki ja kunnia oli hoitaa Suomen olympiajoukkueiden edustusasujen painotyöt Torinon talviolympialaisiin sekä Ateenan ja Pekingin kesäolympialaisiin.

Vuonna 2020 Roseprint on monessa mukana ollut luotettava toimija ja kumppani. Nykyaikaiset tuotantovälineet ja ammattiinsa sitoutunut henkilökunta luovat tehokkaan ja varman pohjan suurtenkin kamppanijoiden ja tuotantosarjojen hallintaan ja toimittamiseen.

Tekemisen riemua vuodesta 1986
Roseprint Oy / Petteri Virta Liikkeenharjoittaja

HALUATKO ENSILUOKKAISTA PALVELUA JA LAADUKKAAT TUOTTEET BRÄNDISI RAKENTAMISEEN?

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset näyttäviä ratkaisuja yrityksesi ilmeen rakentamisessa!
Muista hyödyntää myös suunnittelupalveluamme tarpeesi mukaan!

Yhteystiedot

Haminan toimipiste
Puh. 05 342 0200
Teollisuuskatu 28
49400 Hamina

Lappeenrannan toimipiste
Puh. 044 749 5907
Kauppakatu 74
53100 Lappeenranta

Helsingin toimipiste ja myyntinäyttely
Puh. 044 779 1004
Helsinki Fashion House, 4. krs
Mikkolantie 1 A
00640 Helsinki

Palvelemme

Tavoitat varmimmin ma-pe 8 - 16
(Myyntinäyttelyt ja tuotanto)

Voit sopia myös sinulle sopivan ajan ja varmistaa, että yhteyshenkilösi on varmasti paikalla.

Muualla verkossa